tiistai 22. tammikuuta 2013

Eliittikumppani



ELIITTIKUMPPANI tuo Suomen markkinoille uuden seuranhakupalvelun sinkuille, jotka etsivät pitkäaikaista parisuhdetta. Tieteelliseen persoonallisuustestiin perustuen ELIITTIKUMPPANI antaa jäsenilleen kumppaniehdotuksia, joiden kanssa heidän on todennäköistä luoda pitkäaikainen, vakaa ja onnellinen parisuhde. Laadukas palvelu pitää sisällään yksitellen tarkastetut profiilit, laajan neuvonta-osion kumppaninhakuun liittyen sekä korkeatasoisen asiakaspalvelun.
http://www.eliittikumppani.fi/lehdisto/lehdistoetiedotteet/eliittikumppani-suomeen


Pitkän harkinnan jälkeen päädyin siis tähän. Säälittävää tai ei, päätin väsätä profiilin kyseisille sivuille. Profiilin luonti oli melko helppoa mutta aikaa vievää. Sivuille ei itse asiassa tarvinnut itse kirjoittaa mitään "mainos puhetta" vaan käytännössä vastailtiin vaan kysymyksiin eri elämän osa-alueilta (tyyliin, rasti ruutuun oletko vai etkö vai jotain siltä väliltä). Kysymyksiä oli muuten ihan älyttömän paljon, ja usko oli loppua jossain vaiheessa.  Mahtoiko se kone noilla lukemattomilla kysymyksillään mitata myös ehdokkaiden pinnan kestävyyttä?  No joka tapauksessa lopuksi kone väläytti eteeni vastauksieni perusteella laaditun persoonallisuusprofiilin.  Aikaa tähän puuhaan kului noin tunti ja rahaa paloi 39,90€ (tällä rahalla sai kuukauden palvelut). Pieni hinta siitä jos löytäisi elämänsä rakkauden. Eikö? Jäin vaan miettimään että miksi sivustoilla kaupiteltiin alennuksella vuoden sopimusta? Roikkuvatko jotkut ihmiset vuoden näillä sivustoilla? Eikö se ala jo olemaan epätoivoa?



No, pitääkö tämä koneen laatima persoonallisuusprofiili paikkansa vai ei, sitä on itse huono mennä arvioimaan. Ensimmäisen päivän saldo oli joka tapauksessa huikeat 38 viestiä!!! JIPII :)
Nyt siis vaan lueskelemaan millaisia prinssejä eliittikumppanit minulle tarjoaa....


KÄYKÄÄ VASTAAMASSA KYSELYIHIN TUOSSA SIVUN OIKEASSA LAIDASSA,  ETTÄ TIEDÄN ETSIÄ RAKKAUTTA OIKEASTA PAIKASTA JA SAAN KÄSITYKSEN SIITÄ MINKÄ IKÄINEN ON KESKI-IKÄINEN :)

6 kommenttia:

  1. Moi mites sun mielestä sieltä Eliittikumppaneista saa jäsenyyden poikki??
    Ensin pitää katkaista jäsenyys ja sitten profili mutta lukevatko ollenkaan niitä sposteja johon jäsenyyden lakkauttaminen lähetetään??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkistelempa hieman tuota ja palaan asiaan. Itsellä ei vielä kokemusta tästä.
      "Ostin" 1kk jäsenyyden jota on vielä hiukan jäljellä. En ole jatkamassa ainakaan näillä näkymin, joten ajankohtainen kysymys. Kiitos siis siitä.
      Laitankin heti huomenna faxia ja s-postia menemään kyseisestä aiheesta eliittikumppaneihin.
      Kerron sitten miten homma hoitui tai oli hoitumatta :)

      Poista
    2. No niin. Nyt sitten laitoin eilen sähköpostia vihdoin ja viimein eliittikumppaneiden palauteosion kautta. valitsin siis aiheeksi premium jäsenyyden peruutus ja laitoin milloin tahdon peruuttaa/lopettaa palveluni.

      Tänään tuli sähköpostilla vastaus:

      Hyvä ELIITTIKUMPPANIn jäsen *******
      Olemme saaneet Premium-jäsenyytesi irtisanomisilmoituksen ja olemme pahoillamme, ettet halua enää hyödyntää sen tuomia etuja. Premium-jäsenyytesi päättyy toiveesi mukaisesti 28.02.2013.
      Haluaisimme mielellämme tietää, miksi lopetat jäsenyytesi. Löysitkö unelmiesi kumppanin? Jaa onnesi kanssamme. Kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen palaute@eliittikumppani.fi ja kerro meille tarinasi.
      Otamme mielellämme vastaan myös kritiikkiä, palautetta ja ehdotuksia.
      Ystävällisin terveisin,
      ELIITTIKUMPPANI -tiimi

      Hienostihan tämä siis toimi. Samalla tavalla onnistuu myös tilin/profiilin sulkeminen ja monet muut asiat. Ehdin jo vähän pelästyä että minne olen oikein pääni pistänyt :) Mutta pääseehän siitä näköjään eroon ihan helpolla.

      Poista
  2. Yleensä vaan noissa tuo profiilin tekeminen on ollut se helpompi osuus, ja tuollakin se on niin työläs. Kokemusta yhä sinkkuiluna monesta palvelusta viisastuneena.

    VastaaPoista
  3. Totta puhut Ville, tuon profiilin luonnin vaikeudesta. Tai eihän se oikeastaan vaikeaa ollut, mutta aikaa vievää. Mutta mitäpä muuta meillä sinkuilla on kun aikaa? :)

    VastaaPoista
  4. Niin...aikaahan meillä on ja kokemusta rikkaampana voin kertoa "aloittajana" miten Kumppanista pääsee eroon :).
    Siinä julumetussa on 7 päivän marginaali sanoa jäsenyys irti ennen jakson loppumista.Myöhästyin kahdella päivällä että vielä helmikuu katellaan kaveria :).

    VastaaPoista