lauantai 26. tammikuuta 2013

Yh isät ja viikonloppu

Lueskelin monia kirjoituksia siitä, että eikö yksinhuoltajaisä kelpaa enää kelekkään? Hölmöjen puhetta, sanon minä.
Mikäs sen parempaa esimerkiksi minun tilanteessani elävälle yh äidille olisi, kuin löytää ihana mies jolla itselläkin olisi jo lapsia.

Kuten jo taisin aikaisemmin jossain sanoa, minun lapsilukuni on täysi. Joten suhde lapsettomaan mieheen saattaisi jossain kohtaa kariutua kumppanin lapsitoiveisiin. Mies jolla siis olisi jo lapsia, ymmärtäisi huomattavasti paremmin millaisessa tilanteessa itse elän. Myöskään tällaisessa suhteessa ei tarvitsisi potea huonoa omaatuntoa siitä ettei itse enää aio lasten tekoon ryhtyä, niin mukavaa puuhaa kuin se onkin ;)

Viikonloput ovat yh isien "metsästykseen" otollista aikaa. Itse huomaan usein jääväni seuraamaan sitä, miten isät toimivat lastensa kanssa. Samalla mielikuvitus alkaa laukata ja koitan analysoida että millainen kumppani hän mahdollisesti saattaisi olla?

Yleisesti ottaen muutenkin olen sekä työssäni että vapaa-ajalla huomannut että asioista on helpompi puhua toiselle ihmiselle joka elää tai on elänyt samankaltaisessa tilanteessa kuin itse elää. Yh isästä saattaisi siis saada hyvän keskustelukumppanin.

Hyviä paikkoja tavata näitä ihanuuksia ovat:


Ravintolat (yleensä pikaruokalat). Menkääpä huviksenne McDonald's:iin lauantaina iltapäivällä, ja katselkaa ympärillenne. Siellähän niitä vilisee. Siinä samalla kun lapset leikkivät ja itse istuu pöydässään yksin pupertamassa hampurilaista on helppoa aloittaa keskustelu viereisessä pöydässä istuvan isän kanssa vaikka lasten iästä.

Toisena hyvänä paikkana olen havainnut kaikki lasten suosimat toimintakeskukset. Leikkipaikat ja uimahallit ovat esimerkiksi aivan loistavia paikkoja. Uimahallissa esimerkiksi pääsee jo "pintaa syvemmälle" heti ensi tapaamisella.
 Jos ymmärrätte mitä tarkoitan  :)

Terveyskeskusten odotustilat, kauppakeskukset, uimarannat, huoltoasemat, elokuvateatterit.... heitähän on jokapuolella.

Nyt ei siis muuta kun uimahallin kautta elokuviin......

Hyvää viikonloppua.








2 kommenttia:

  1. Hei! Blogisi on kiinnostava mutta todella vaikealukuinen hankalan taustavärin ja valkoisen tekstin vuoksi. Olisiko noita mahdollisuus fiksata jotenkin paremmaksi? Terv. Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi Elli.
      Olet kyllä aivan oikeassa. Koitan parhaani mukaan fiksailla sivujen ulkoasua.
      Siihen toki saattaa kulua aikaa, koska tämä kaikki on uutta minulle.

      Ihanaa päivänjatkoa :)

      Poista