lauantai 16. maaliskuuta 2013

Autoja, synttäreitä, tyttöjen ilta ja hierontaa...

Muutamaan päivään en olekaan ehtinyt kirjoitella mitään, ja nyt tuli jo oikeastaan vähän pakottava tarve avautua taas arjesta. Tässä muutamia juttuja viikon varrelta.

Autokauppoja

Autokauppoja on väännetty oikein urakalla, ja nyt näyttää siltä että ihan piakkoin olen onnellinen uuden auton omistaja. Ei se autokauppojen teko oikeastaan niin kovin vaikeaa ollutkaan, mitä aluksi luulin.
Hyvin onnistuin. Toki mukaan pyysin varmuuden vuoksi miehen, jolla on tietämystä hiukan enemmän näissä asioissa, kuin mitä itselläni. Ja tämä valinta osoittautio oikeaksi, koska olen 100% varma että myyjä olisi käyttäytynyt eri tavalla, jos olisin mennyt "ostoksille" yksin. Olisi varmasti antanut minun vain ostaa ensin haluamani auton, kertomatta sen enempää mitä minun kannattaa ottaa huomioon valinnassa.
Kysynyt vain että "minkä väristä laitetaan?"

No joka tapauksessa. kaupat on käytännössä lähes lyöty lukkoon Kia Rio ja väriksi valitsin mustan.
Ensin olin ottamassa vielä pienempää Kia Picantoa tai toisena vaihtoehtona oli Hyundai i20.
Lopulta koeajon ja muiden asioiden perusteella valitsin ylivoimaisesti parhaaksi Rio:n.
Kuukauden päivät on autoa odotettava, mutta saan nauttia huolettomista kilometreistä :)

Minkä värin sinä olisit valinnut?



Synttäreitä

Minun rakkaalla siskon tyytärellä on huomenna syntymäpäiväjuhlat ja tänään käytiin hakemassa pikku-prinsessalle lahja ja löysinkin Muumin suurena ystävänä ihanan Niisku-neiti kortin ja Pikku-Myy lahjapaperin. Nyt siis ei muuta kuin pakettia käärimään valmiiksi huomista juhlaa varten. 



Tyttöjen ilta

Meillä on ystävä porukan kanssa tapana ainakin kerran pari vuodessa tehdä pieni tyttöjen-reissu johonkin. Tänä vuonna kevätretki suuntautuu Tallinnaan. Ja hyvän reissun onnistumiselle on välttämätöntä hyvä suunnittelu, joten siihen on varattava myös yksi ilta :) Reissun "pää-häärääjä" olikin kutsunut meidät kotiinsa suunnittelemaan tulevaa matkaa hyvän ruoan ja viinin kera. Samalla oli myös pienimuotoinen Tupperware esittely, josta mukaani tarttui ihan huippu tuotteeksi meidän työpaikallakin todettu EasyDelight-astia. Nyt minulla on iki oma. JIPPII!!!

En ole todellakaan mikään "kipporvaaran" kannattaja ja tuotteet on mielestäni melko kalliita, vaikkakin ihan älyttömän kestäviä. Mutta tämä tuote on kyllä niin hintansa väärtti, ja tiedän että esimerkiksi minun tyttäreni, joka rakastaa munakkaita tulee olemaan haltioissaan tästä uudesta ihanuudesta. Halvalla ja helpolla maistuva munakas mikrossa, ja tällä voi tehdä paljon muutakin... tyyliin "eikä siinä vielä kaikki"!!

Hierontaa

Minulle itselleni on jo kolmen päivän ajan koittanut urakalla puskea kunnon flunssa päälle ja kireiden pakkasten vuoksi olen pysytellyt suurimmaksi osaksi sisätiloissa etten nyt vilustuttaisi itseäni enempää. 

Sisällä oleilu, kuiva ilma ym. Kuivattavat ihoa ihan älyttömästi, ja tuntuu ettei mikään rasva tai kuorinta auta. 
Tänään kaivoin kaapista taas pitkästä aikaa Dermosililtä tilaamani lempituotteen 
Argan oil massage candle... 

Kynttilä tuikataan siis palamaan, ja öljyä erittyy/"sulaa" kannun muotoisen kynttilän pohjalle, josta sitä kaadetaan iholle. Ihana kullanhohtoinen lämmin Argan öljy on kuin silkkiä iholle. Nyt on hetken iho taas sellainen kuin pitää. 

Minun epäonnekseni tämä loistava tuote oli ilmeisesti Dermoshopissa vain kaussituotteena, ja enää en ilmeisesti voi kyseistä tuotetta tilata. (voihan kyynel, koska todella rakastuin tähän tuotteeseen). 

Jos jollain sattuisi olemaan kyseisiä kynttilöitä kaapin perukoilla ostan kaikki mielelläni. Viestiä kommenttiboxin kautta vaan tulemaan!!








keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Päivän piristys, NAM!!


Tänään on ollut oikeastaan aika hyvä päivä, ihan kaikilta osin. Töissä kaikki rullasi mallikkaasti ja kotiin päästyäni energiaa oli vaikka muille jakaa. Siitä intoutuneena päätinkin siivoilla ja vaihtaa vähän olohuoneen huonekalujen paikkoja..... Mistä kummasta tämä yllättävä pirteys sitten kumpuaa?? Olisikohan osa syynä tämä ihastuttava taukoliikunta ohje jonka sain tänään ;)

Joten rakkaat naiset, ja miks ei miehetkin jotka istutte toimistotöissä päätteillä päivät pitkät. 
Muistakaahan taukoliikunnan parantava mekitys.




tiistai 12. maaliskuuta 2013

Naisena autokaupassa

Nyt on käynyt niin että mun äärettömän hyvä (siis oikeesti ihan romu) pikku pösö on tainnut tulla tiensä päähän... yskii ja pätkii, joka rööristä nouse savu ja mikään nappi ei oikeastaan enää toimi.
NIIN SIIS KYSE ON AUTOSTA :)
(jos joku ei kekannut, minkä itse ymmärrän hyvin koska en tajua tuon taivaallista noista peltilehmistä).

Minulle riittää kun auto on kivan värinen, pieni, halpa ajaa ja helppo parkkeerata. Muulla ei oikeastaan ole väliä.

Olen nyt iskenyt silmäni suht edulliseen Kia Rio ja Kia Picanto autoihin. Tarkoituksena olisi siis vaihta auto uuteen... siis ihan uuteen. Olisikin ensimmäinen kerta minun elämässäni kun ostan ihka uuden auton.
(Ja nyt varmaan joku autoista jotain ymmärtävä sanoo että eihän nuo Rio tai Picanto ole edes autoja... mutta teille tiedoksi että itse omilla rahoillani ostan, enkä tule teiltä rahaa siihen lainaamaan eli antakaa olla).

Voiko nainenkin innostua autoista? Kyllä voi jos on ajanut talven minun autollani... kaikki sen jälkeen on yhden Jippii Hiphurraan arvoista, jopa vähän edullisemmatkin pikku autot.

Tänään siis sain puhelun autokaupasta... joku Timppa, Tomppa tai Tane... (What ever..) Mies soitti minulle ja pyysi lauantaina koeajolle. Olin kirjoittanut koeajopyynnön netin kautta ja siksi hän siis minulle soitti. (Sillä oli muuten aika ihana ääni.. ) No niin mutta asiaan. Eli lauantaina olen nyt menossa ajamaan molempia autoja sovittuna aikana.
Eikös ennen marssittu vain autokauppaan ja sanottu että haluan koeajolle??? Voin olla väärässä....

Asiaan. Mitä minun nyt pitäisi siis tietää, tai mitä pitäisi kysellä? Voiko autokaupassa tinkiä? (Siis minähän tingin, vaikka mistä. Mutta kuinka paljon?) Kuuluuko pyytää jotain juttuja "kaupanpäälle"?
Puhelimessa se Timppa Tomppa alkoi mulle jo paasata jostain moottorin tilavuuksista ja sylintereistä... vai mitä paloja ne nyt olikaan.... ei jumankekka, pitäiskös kuitenkin vaan pyytää joku mies mukaan, muutenhan ne kusettaa mua mennen tullen.... taidan siis kilauttaa kaverille.

ARVOISA YLEISÖ SAANKO ESITELLÄ..... TZADAAAA...... MINUN UUSI TULEVA KULKINE :)



maanantai 11. maaliskuuta 2013

Dear Bad luck, let's break Up

Tiedättekös mitä? Tämä päivä ei totisesti ole mennyt kuin elokuvissa, saduissa... tai jossain muussa vastaavassa. Käsikirjoitus on käännetty ja väännetty moneen kertaan ylösalaisin ja lähestulkoon kaikki mihin tänään olen ryhtynyt tai päättänyt olla ryhtymättä on osoittautunut hurjaksi virheeksi.... Voi *******!!!!! (Anteeksi, mutta oli pakko purkaa tätä itku-potku-raivaria johonkin).

Nyt en tarvitsisi mitään muuta kuin kunnon suukon ja ison rutistuksen... toisaalta purisin varmaan miestä huuleen vahingossa, hammas halkeisi ja halauksesta saattaisi murtua kylkiluu... jos siis tämän päivän onni toistaa itseään....


Ei auta itku markkinoilla. Huomenna on varmasti parempi päivä... pakko olla... Onhan?? 

Nyt menen ottamaan lämpimän suihkun. Istun vielä varmuuden vuoksi kylppärin lattialla, etten kaadu. 
Pistän lasten uimalasit päähän ettei shamppoota mene silmään ja en edes harkitse säärien saatika sitten jonkun muun paikan sheivaamista....

Suihkun jälkeen hiippailen hiljaa sänkyyn ja sanon Adiós tälle päivälle. Onneksi lapsetkin ovat väsyneitä tänään joten ei tarvitse väkisin kukkua koko iltaa häärien....

Yksi positiivinen asia.... 10 000 sivun näyttö blogissa meni tänään rikki. Siis ihan mahtavaa!!! Mun tavoitteena oli 10 000 koko vuoden aikana. Te jotka olette siis käyneet blogin sivuilla, joko tahallaan tai vahingossa. TEITTE MINUSTA JUURI ONNELLISEN!! KIITOS SIIS SIITÄ :)

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Eliittikumppanin "hautajaiset"


Kyllä, sen pituinen se ja ei eletty onnellisena elämää loppuun asti kuten saduissa.
Mukavia ihmisiä oli kourallinen, ja muut silkkaa ......
(jätän sanomatta).
Ei siis löytynyt sieltä minun prinssiäni, mikä toisaalta ei oikeastaan ihmetytä minua ollenkaan.
Mutta jos ei yritä, ei voi tietää.

Irtisanoin tosiaan elittikumppanin jäsenyyden ja poistuin hiljalleen takavasemalle.
Irtisanominen kävi ihan helposti ohjeita noudattaen http://www.eliittikumppani.fi/apua-ja-ohjeita ja vastauksen irtisanomisesta sain sähköpostilla seuraavana päivänä, jonka jälkeen poistatin profiilin sivuilta. Adiós amigos! Toivon tosiaan koko sydämestäni että jokainen niistä mukavista miehistä
(jotka sattuivat asumaan liian kaukana, olemaan liian sitä tai tätä tai eivät pitäneet lapsista tai olivat edelleen kiinni vanhassa elämässään) löytäisivät itselleen sen mitä sivustojen kautta hakivat. Onnea heille siis suuri sylillinen, ja tsemppiä!

Kannattaa muistaa että, jäsenyys on tosiaan irtisanottava ennen kuin poistaa profiilinsa sivuilta.
Toisin sanoen pelkästään profiilin poistolla ei lakkauta "maksullista jäsenyyttä".