perjantai 1. helmikuuta 2013

Minne mennä ja kuka päättää?

Nyt kun tosiaan olen alkanut taas treffailla. On puheenaiheeksi noussut se, että mitä ensimmäisillä treffeillä tehdään?
Minne mennään ja kuka siitä päättää?

Olenkohan hiukan vanhanaikainen, mutta mielestäni ensinnäkin miehen tulee pyytää naista treffeille joille hän myös naisen hakee.

On toki ihan fiksua kysyä, mitä nainen haluaisi treffeillä tapahtuvan.
Mennäänkö siis elokuviin, kahville, syömään vai jotain aivan muuta.
Mutta itse pidän siitä,  että mies valitsee paikan. Näin saan miehestä jonkinlaisen käsityksen heti alkuunsa.

Kertoohan se jotain ihmisestä jos ensimmäisillä treffeillä mennään juomaan pystykahvit "Esson baariin" tai jos esimerkiksi mies ehdottaa piknikkiä puistossa...



Pitääkö treffeille tuoda jotain?

Itse olen kuitenkin sen verran romantiikkaa kaipaava nainen, että minusta ihana ele mieheltä olisi tuoda vaikka kukka tai esimerkiksi suklaarasia ensimmäisille treffeille. Toki mikä tahansa muistaminen käy. Tällä tarkoitan siis sitä, että omaperäisellä pienellä muistamisella ainakin minut saisi ajattelemaan että mies on tosissaan ja on miettinyt tapaamistamme jo etukäteen.
Mitään ihmeellisyyksiä ei siis tarvita, myös kesällä ulkoa noukittu kukka, oli se sitten päivänkakkara tai mikä tahansa olisi siis ihan hyvä sekin.

Nämä asiat ovat toki jokaisen henkilökohtaisia mieltymyksiä. Joten joku toinen saattaisi tykätä vaikka vuorikiipeilystä tai treffeistä taidegalleriassa... ihan mikä kutakin miellyttää. Uskon että on niin monta tapaa mennä ensimmäisille treffeille kuin on treffaajiakin.

Turvalliseksi ja toimivaksi ensitapaamiseksi itse olen nyt päätynyt seuraavaan. Joko kahvila tai sitten lounas. Siinä samalla kun ryystää kahvia ja tukehtuu pullaan tai nauttii lounasta on helppoa puhella asioista noin yleensä ja tutustua toiseen. Näin aika on tavallaan rajattu siihen (kahvittelu/lounas) hetkeen, eli mikäli tuntuu että kemiat ei natsaa on helppo kiittää ja poistua paikalta.

Innolla jään nyt siis odottamaan tuleeko treffeistä täysosuma vai täysi fiasko. Jälkimmäiseen en kyllä ihan heti uskoisi koska mies vaikuttaa puheliaalta, huumorintajuiselta ja mukavalta.
Sittenhän sen näkee miten ämmän käy :)

Nyt kuitenkin unohdan treffihöpinät täksi illaksi ja rentoudun raskaan työviikon jälkeen saunan ja lasillisen kuohuvaa kanssa.
Tarkoitus olisi pyhittää tämä ilta minun kullan-muruilleni ja siis viettää laatuaikaa, jälkikasvun iloisessa seurassa.

Ihanaa viikonloppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti