torstai 7. helmikuuta 2013

Sähkötupakka ja nikotiinilaastari

Sähkötupakka

Tilasin sähkötupakan aloituspakkauksen sahkotupakka.fi sivustojen kautta jo ennen joulua. 




Maksoi muistaakseni käyttönesteen kanssa jotain alle 40€ postikuluineen. Paketti tuli kotiin 2 päivässä.

Aloituspakkaukseen kuului kaikki tarvittavat vermeet. Lisäksi ostin vielä yhden pullon nestettä joka on siis nikotiinitonta ja mentholin makuista. 

Laitoin tähän yhden esittelyvideonkin missä kerrotaan aika hyvin sähkötupakasta.




Sähkötupakka on hiukan normaalia tupakkaa isompi . 
Tätä voi siis pahan himon iskiessä tuprutella rauhassa vaikka sisällä koska  se ei haise ollenkaan.. Kävelen nyt siis  sähkötupakka taskussa koko ajan.





Sähkötupakassa, siis tässä minun omassani ei ole mukana ollenkaan nikotiinia joten valitsin vielä näin aluksi nikotiinilaastarin auttamaan vieroitusoireiden hoidossa.
Laastaria pidetään paikallaan 24 tuntia. Vaihtoehtona oli myös 12 tunnin laastari joka siis poistettaisiin yöksi, mutta koska minulle vaikeinta on aamut ilman tupakkaa. Minulle suositeltiin tätä 24 tunnin laastaria.

Pakko paatuneena tupakoitsijana myöntää, että kyllä tästä on apua. Vaikka tupakan himo iskeekin välillä, on se huomattavasti laimeampi kuin ilman laastaria ollessa.




Minulle neuvottiin myös, että jos ja kun tupakkahimo iskee, tee jotain 15min ajan ja se helpottaa. Eilen illallakin aloin tiskata, vaikka meillä on tiskikone. Kävin koiran kanssa ylimääräisellä lenkillä ja jätin tupakkaaskin kotiin, pesin ja viikkasin pyykkiä, imuroin.... tein siis vaikka mitä aina kun himo iski. Hyvin kestin ja tosiaan vartissa se suurin tupakan tarve meni ohi.

Tänään töissä aamupäivällä iski tosi paha olo. Oksetti, hermostutti ja kaikki ärsytti ihan älyttömästi. Päätäkin särki ja kädet tärisi. Mittailin välillä verenpainetta ja pulssia... molemmat kohosivat päivän aikana huippu korkeisiin lukemiin. Kävin ostamassa karkkipussin ja siinä se työpöydällä tönötti tyhjänä loppu päivästä.
Olo ei vaan tuntunut yhtään helpommalta työkavereiden tsemppauksesta huolimatta.
Soitto työterveyshoitajalle ja hetken rupattelu auttoivat hiukan. Sain neuvoja joilla päästä tämän päivän yli. Huomenna kuulemma helpottaa!! Just nyt en oikein usko siihen :(

Kotiin tultuani otin pitkän kuuman suihkun ja avasin toisen karkkipussin.... tätä vauhtia minusta tulee valas!!!

Onkohan tämä sitä kurjuuden maksimointia? Ei miestä, ei tupakkaa.... ei yhtään mitään.
Menee siis kaikki samalla surkuttelulla!

Mietin vaan miten ihana kesä on tulossa jos pääsen irti tupakasta ja löydän mun ikioman prinssin.

Päätettiin vielä siskon kanssa, että jos päästään tupakasta irti, tehdään joku ihana matka niillä säästetyillä rahoilla jotka oltaisiin tupruteltu taivaan tuuliin. Siis matkaesitettä lueskelemaan ja napostelemaan loput Marianne karkit!!!

Nyt olen siis ollut polttamatta 29 tuntia 35 min ja 7 sekunttia.......

Kyllä mä vielä onnistun!!

4 kommenttia:

  1. Mikä merkki tuo sinun tupakka on? Onko lakko pysynyt? Itse tilasin viime viikolla täältä täältä ja siinä tulee kanssa kaikki tarvittava. Otin kyllä myös nikotiininesteen, kun sitä sai tilata tuon kaupan kautta. En halua käyttää laastaria+sähkötupakkaa. Mahdollisimman yksinkertaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mun sähkötupakkani on Green Smoke merkkinen. Kurkkas http://www.greensmoke.fi/
      Itseasiassa tupakkalakko on mennyt loistavasti enkä ole oikeastaan edes tarvinnut tuota sähkötupakkaa ensimmäisen viikon jälkeen. Takana on jo 3 viikkoa savutonta elämää :)

      Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan nikotinilaastaria. Itsekkään en siihen uskonut, mutta nyt on kyllä myönnettävä että toimii.

      Onnea ja tsemppiä tupakkalakkoon. Pidän peukkuja :)

      Poista
  2. Toivottavasti lakko pitää! Ite pääsin eroon tupakasta just sähkötupakan avulla!

    VastaaPoista