lauantai 23. maaliskuuta 2013

Leppoisa lauantai

Viime viikko on ollut taas tapansa mukaan ihan järjettömän kiireinen. Aloitin kuntoilun...kuulostaapa hyvälle
(siis olen käynyt kuntosalilla kerran alku viikosta ja nyt vieläkin joka paikkaan sattuu)!!!
Ostin tosin myös kotiin käsipainot ja niillä olen jumppaillut päivittäin selän, niskan ja käsien lihaksia. Nämä ohjeet tulivat fysioterapeutilta jossa käyn nyt pari kertaa viikossa hoitamassa lihassairauttani, joka minulla todettiin n. vuosi sitten. Toivo ei ole kuulemma menetetty, kunhan jaksan vain pitää hyvää lihaskuntoa yllä... mikä tosin on minulle hiukan hankalaa, koska en ole oikein koskaan ollut niin urheilullinen ihminen.
Ja kuten kroppani minulle nytkin kertoo ei se voi olla kovin terveellistä, jos joka paikkaan koskee näin kovin.... ( Vitsi, vitsi. Kyllähän minä liikunnan terveysmerkitykset tiedän, kunhan vain olen niin pirun laiska, tai enhän minä ole laiska, keskitän vain energiani mieluummin muuhun tekemiseen).

Yhdestä asiasta olen erityisen innoissani tällä viikolla. Ostin nyt elämäni ensimmäisen uuden auton!!!
Olen niin innoissani ja onnellinen että repeän liitoksistani <3 En millään malttaisi enää odottaa...

Uuden kaunottaren (Musta Kia Rio) saan ensikuun loppu puolella, kun saavat auton tehtaalta Suomeen ja saavat asennettua joitain varusteita siihen.

Hyvästi se ikuinen pelko persiissä että autosta tippuu esim. pakoputki kesken kauppareissun...
(kyllä, näin on käynyt jo kahdesti). Ja entäs se kun Harkka-Yhtiöiden hinausautojen kuskit alkavat moikkailla liikenteessä... onkohan siis tullut hinautettua autoa jo ihan tarpeeksi monta kertaa???
Kaikella kunnioituksella minua monta vuotta kuljettaneelle "Pökötille", kuten lapset meidän autoa kutsuvat. Kiitos jännittävistä ja mielenkiintoisista kilometreistä... mutta nyt on aika vaihtaa nuorempaan.
Eikös ne keski-ikäiset miehetkin tee niin? Jos ymmärrätte mitä tarkoitan ;)

Eilen juhlistin siis itseni kanssa keskenään uutta autoani katsoen The Voice of Finlandia ja nautiskellen suklaata ja viiniä. Ei alkuunkaan hullumpi perjantai ilta :)

Kokkasin kyllä myös "juhla-aterian" muksuille ja itselleni, ennen kuin lähtivät isälleen viikonloppua viettämään.




Kevättä rinnoissa

Oletteko huomanneet miten ihanasti kevät aurinko alkaa porottaa päivisin taivaalta. 
Piti oikein aurinkolasitkin kaivaa taas esiin. Voi että minä rakastan kevättä ja kesää. 
Tuntuu ihan kuin jokainen solu sisällä heräisi uudelleen henkiin. Mieli on pirteä ja aamulla herätessä on ihan erilainen olo kun aurinko paistaa. Mikä on sen ihanampaa kuin kenkien alla kuiva asfaltti jossa sepeli vielä rahisee muistuttaen menneestä talvesta? 
Kuten minun poikani tokaisi yksi aamu kouluun mentäessä "Äiti, kohta alkaa kesä kun noi pienet kivet pyörii tossa maassa". 
Kyllä se vaan on kummasti mukavampaa ajella aamulla töihin auringon paistaessa, kuin kuukausi takaperin kun aurinko näyttäytyi vain hetken, ja senkin ajan oli itse työpaikalla sisätiloissa.